B2B - Lanterfant®
skip to Main Content

Gratis thuisbezorgd in Nederland, België en Duitsland Op werkdagen voor 22.00 uur besteld, morgen in huis 14 dagen zichttermijn Veilig betalen

DEALER WORDEN VAN LANTERFANT®

Over Lanterfant

Lanterfant® is een oer-Hollands merk dat ontspannen genieten omarmt. Het brede assortiment bestaat uit zelfontworpen meubelen voor zowel binnen als buiten. Van eetkamerstoelen tot grote hoekbanken en van buitenhaarden tot uitgebreide loungesets. Hierbij ligt de nadruk op trendy designs die eigenzinnigheid uitstralen.

Op dit moment maakt Lanterfant een continue groei door. Ook zijn wij voortdurend bezig om ons eigenzinnige merk uit te breiden, door professionele dealers te selecteren. De meubelen van Lanterfant worden zowel nationaal als internationaal aangeboden. Door een aandachtige keuze te maken in onze dealers, zorgen wij ervoor dat de uitstraling en merkbeleving van Lanterfant intact blijft.

Dealer worden

Met ons unieke aanbod voor een brede doelgroep hebben wij sterk de ambitie om het aantal verkooppunten te laten groeien. Wij staan altijd open voor nieuwe dealers die bij ons merk passen. Ben je als woon-interieurwinkel, webshop of andere partij binnen de retail geïnteresseerd in ons merk? Dan kijk wij ernaar uit om de mogelijkheden te bespreken.

Naast de mogelijkheden om dealer te worden, kan Lanterfant ook beschikbaar worden gesteld ten behoeve van zakelijke aankoop. Aangezien ons aanbod zich in meerdere segmenten bevindt, zijn er veel mogelijkheden om Lanterfant in te zetten voor de meest uiteenlopende projecten. Onze meubelen zouden bijvoorbeeld ter aankleding gebruikt kunnen worden in horeca gelegenheden of andere interieur projecten. 

Interesse?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op door onderstaand contactformulier in te vullen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Uiteraard kun je tijdens kantooruren altijd direct contact opnemen met onze Sales afdeling.

  • Tel: +31(0)88 6262 307
  • E-mail: sales@lanterfant.eu
Back To Top