Pak nu je kans! Zomer uitverkoop.
Wachtwoord vergeten
Vul je email in en dan krijg je van ons een link om een nieuw wachtwoord aan te maken
close
Inloggen
Log in om jouw persoonlijke gegevens te zien
Wachtwoord vergeten
Vul je email in en dan krijg je van ons een link om een nieuw wachtwoord aan te maken

De inschrijving is gesloten!

Krijg jij thuis altijd te horen dat je van de bank af moet? Dan is dit de ideale wedstrijd voor jou! Bij Lanterfant® mag je maar liefst 30 uur bankzitten. Uit alle inschrijvingen voor het bankzitten kiezen wij één deelnemer per bank. Schrijf je dus in op de bank die jij wilt winnen! Degene die het langste wakker kan blijven wint de bank waar hij of zij op zit. Dit gaan wij jou natuurlijk wel zo moeilijk mogelijk maken. Ook zul je in de tussentijd deelnemen aan echte oer-Hollandse spelletjes. Mochten er na 30 uur namelijk nog meerdere personen wakker zijn, dan wint de persoon die de meeste punten heeft verzameld met de spellen.

Durf jij de uitdaging aan? Schrijf je dan in en wellicht zien we jou op vrijdag 29 oktober om 12:00 uur met jouw meest comfortabele kleding in onze brandstore! Op zaterdag 30 oktober zal om 18:00 uur de winnaar bekend gemaakt worden. Je kunt je online eenvoudig inschrijven door te kiezen voor jouw favoriete bank.

Het idee bankzitten stamt af van het oer-Hollandse paalzitten. Wie kent het niet? Waar je daar zo lang mogelijk op een houten paal moest zitten, kun je bij Lanterfant genieten van een comfortabele bank. Dat klinkt een stuk aantrekkelijker, maar probeer maar eens niet in slaap te vallen. Dat is de uitdaging! Neem dus gerust een boek, iPad, favoriete muziek, telefoon of jouw breiwerkje mee om de tijd door te komen. Eén supporter per persoon is overdag welkom.

Uiteraard letten wij goed op alle deelnemers tijdens de wedstrijd bankzitten. Je krijgt voldoende te eten en drinken en mag tussentijds natuurlijk gebruik maken van het toilet. Ook leek het ons niet verstandig om de wedstrijd langer dan 30 uur te laten duren. Zijn er meerdere mensen nog wakker na 30 uur? Dan bepalen de tussentijdse spelletjes de ultieme winnaar. Als je je inschrijft voor de wedstrijd ga je automatisch akkoord met de voorwaarden.

Hieronder vind je de banken waaruit je kunt kiezen tijdens de wedstrijd bankzitten. Kies dus voor de bank die jij graag zou willen winnen! De kleur mag je uiteraard uiteindelijk zelf samenstellen. En, niet geheel onbelangrijk, waar kun jij wel 30 uur op doorbrengen?

Je kunt je inschrijven tot en met zondag 10 oktober.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Ontvang meer om over te Lanterfanten
Vul jouw e-mailadres in en ontvang inspiratie en wij zorgen dat je als eerste op de hoogte bent van onze acties.
Gratis thuisbezorgd in Nederland en België
Oer-Hollands design
Op werkdagen voor 22.00u besteld, vandaag verzonden
Gratis thuisbezorgd in Nederland en België
Oer-Hollands design
Op werkdagen voor 22.00u besteld, vandaag verzonden

Wij maken gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken). Zo maken wij onze website persoonlijker en kunnen wij jou voorzien van relevante advertenties. Als je verder gaat accepteer je onze cookies.