Bezorgen - Lanterfant®
skip to Main Content

Gratis thuisbezorgd in Nederland, België en Duitsland Op werkdagen voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden 14 dagen zichttermijn Veilig betalen

Wegens drukte kan de bezorging van je pakket iets langer duren dan je van ons gewend bent. Onze excuses daarvoor.
We komen naar je toe!

Bezorgen

Lanterfant® levert je aankoop af op het gewenste adres. Dit kun je aangeven tijdens het bestelproces. Wanneer je bestelling voor de cut-off tijd wordt geplaatst, doen wij ons uiterste best deze de volgende werkdag bij je te laten bezorgen. Woon je op de Waddeneilanden of buiten Nederland? Dan kan dit één a twee werkdagen meer in beslag nemen. Dit heeft er mee te maken dat er gebruik wordt gemaakt met lokaal transport buiten onze vervoerders om.

In sommige gevallen loopt de verzending vertraging op door toedoen van de koeriersdienst. Dit is een derde partij waarop wij helaas geen invloed uit kunnen oefenen. Er kunnen dan ook geen rechten worden ontleend aan de verwachtte leverdatum. Wij vinden het natuurlijk wel erg vervelend en doen ons best om de afspraken met de koeriersdienst zo strak mogelijk te houden.

Je aankoop wordt nieuw en in de verpakking afgeleverd bij de voordeur. Ondanks onze voorzorgsmaatregelen kan het in sommige gevallen toch voorkomen dat je product schade op heeft gelopen. Kijk daarom bij levering altijd goed of de doos heel is en of je bestelling juist is geleverd.

Helaas kunnen wij je niet vertellen hoe laat je bestelling wordt gebracht en hebben wij geen invloed op de tijd van levering. Dit loopt allemaal via onze vervoerders, PostNL en DHL. Niet thuis? Doorgaans kan je Lanterfant® niet worden afgegeven bij de buren. in dit geval zal de vervoerder contact opnemen voor een nieuwe leverdatum of het de eerstvolgende dag nogmaals proberen af te leveren. Houdt dit goed in de gaten. Wanneer de koerier tot twee keer toe voor een gesloten deur staat, zal de order naar ons retour worden gezonden. In dit geval wachten wij de ontvangst van de retourzending af, waarna wij deze, in overleg met jou als klant, nogmaals zullen verzenden. Wij vragen je echter dit te voorkomen omdat deze processen kostbaar zijn. Ook zaterdag-levering is mogelijk.

Onze voorraad ligt opgeslagen in een extern magazijn. Vanuit hier vinden ook de verzendingen plaats. Het is daardoor niet mogelijk om je bestelling af te halen. Enkele uren na het plaatsen van je bestelling, ontvang je een track & trace code. Hiermee kun je je bestelling volgen. De dag van levering zal er een tijdsvak van 2 á 3 uur zichtbaar zijn waarin je de koerier kan verwachten.

ANDEREN BEVELEN LANTERFANT® AAN

“Bestelling correct afgeleverd en goed verpakt. Zag er goed uit.”

Arjenvandenakker
Haarlem - 11-2-2018

Uitstekende prijs/kwaliteit
Goede garantievoorwaarden
Duurzaam hout uit beheerde bossen
Moderne en eigentijdse afwerking
Trendy en fraai design

"Fijn contact. De ontbrekende handleiding werd snel toegezonden"

Linde de Bie
Hillegom - 23-1-2018

Uitstekende prijs/kwaliteit
Goede garantievoorwaarden
Duurzaam hout uit beheerde bossen
Moderne en eigentijdse afwerking
Trendy en fraai design

“Een erg leuk merk! Fijn dat ze ook banken en stoelen hebben die op mijn balkon passen. Ik heb zelfs moeten kiezen..”

Inez Kooijstra
Leeuwarden - 3-2-2018

Uitstekende prijs/kwaliteit
Goede garantievoorwaarden
Duurzaam hout uit beheerde bossen
Moderne en eigentijdse afwerking
Trendy en fraai design

Back To Top