Lanterfant® eetkamerstoelen - Trendy kleuren, stoffen en designs
skip to Main Content

Gratis thuisbezorgd in Nederland, België en Duitsland Op werkdagen voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden 14 dagen zichttermijn Veilig betalen

Wegens drukte kan de bezorging van je pakket iets langer duren dan je van ons gewend bent. Onze excuses daarvoor.

Neem plaats op een eetkamerstoel die comfortabel zit

Een eethoek met een eetkamerstoel die zowel trendy als comfortabel is, is voor veel mensen belangrijk. Het is het middelpunt van sociale contacten in huis. In een tijd waar wij ons al snel verliezen in de schermpjes die ons de digitale wereld in leiden, is niets zo fijn als samen rond de eettafel een maaltijd nuttigen en de dag doornemen. Even een kopje thee drinken met gezelschap of toch even een notebook neerzetten om nog wat mail te verwerken. Natuurlijk is een tafel hierin essentieel, maar wat dacht je van een trendy en comfortabele eetkamerstoel?

Kies een trendy of comfortabele eetkamerstoel

Ze moeten in ons interieur passen, voldoen aan de trends, de juiste hoogte hebben maar ook aan comfort mag het zeker niet ontbreken. Een eetkamerstoel is een belangrijk meubelstuk in een trendy interieur. Of je nu verschillende soorten en kleuren combineert, of kiest voor een uniform geheel; met de stoelen rond je eettafel kan je gemakkelijk een gewenste sfeer creëren. Wij hebben een groot aantal stoelen geprobeerd voordat we deze daadwerkelijk toe hebben gevoegd aan onze indoor collectie. Gekozen is voor een drietal comfortabele stoelen welke zijn voorzien van een trendy velvet stofje in verschillende kleuren. Zo is er altijd een eetkamerstoel is die past bij je interieur.

Trendy en comfortabel: de Mariska eetkamerstoel

Klassiek in een moderne uitvoering; met de Mariska stoel maak je zeker een statement. De stoel heeft een kuipvormige zitting met hoge rugleuning en armleuningen. Een erg comfortabel zitmeubel dat ook nog aan te schuiven is onder de reguliere tafelhoogten. De vijf verschillende kleuren waarin deze stoel verkrijgbaar is, geven ieder hun eigen uitstraling aan de stoel. Zo is de blauwe stoel vrij statisch en haal je met de okerkleur echt de subtiele vrolijkheid van het voorjaar in huis. De binnenkant van de arm- en rugleuning is voorzien van een chique ruit-stiksel. Het onderstel, bestaande uit vier stoelpoten met een poedercoating, is stabiel en zorgt voor een rustig geheel.

Een subtiele stoel die opvalt: de Sylvia stoel

Wil je qua vormgeving een wat subtielere stoel maar wel een meubel dat opvalt? Dan is de Sylvia voor jou een goede match. De ergonomisch gevormde rugleuning zorgt dat de holling van je onderrug net wat beter ondersteund wordt. Door de vormgeving is het ook voor de iets langere persoon een fijne eetkamerstoel. Een mooie kleurcombinatie maken? Ook deze stoel wordt in vijf kleuren uitgebracht dus keuze genoeg. Denk eens aan petrol en grijs. De stoelpoten zijn, net als bij de Mariska, voorzien van een poedercoating. Het geeft de stoel een subtiel en sierlijk uiterlijk.

Een klassieke stoel in een modern jasje: de Thomas

Het buisframe-model is weer helemaal terug maar dan in versie 2.0! Het opvallende, chroomkleurige frame van deze Thomas-stoel, wordt getemperd door de velvet zitting en rugleuning. De dikke en comfortabele kussens zijn beide voorzien van een modieus diamantstiksel, wat deze eetkamerstoel een luxe uitstraling geeft. De vier kleuren zijn helemaal hot in meubelland maar ook tijdloos genoeg om nog een hele tijd mee te kunnen zonder te worden bestempeld als “oubollig”.

Kies uit de mooiste stoelen voor in het hele huis

De stoelen zijn niet alleen leuk voor bij de eettafel. Ook bij een bureau schieten zij hun doel niet voorbij. Een leuk zithoekje? Waarom kies je hier geen trendy en comfortabele eetkamerstoel? Die beruchte stoelen op tienerslaapkamers waar de “wel-gedragen-niet-vies” kleding overheen wordt gedrapeerd? Hiervoor een eetkamerstoel gebruiken vinden wij wellicht een beetje zonde van het mooie design maar het is zeker mogelijk. Op welke plekken zou jij een stoel als Mariska, Sylvia en Thomas nog meer neerzetten? Laat het ons weten via info@lanterfant.eu of via +31 (0)88 6262 380.

Eetkamerstoelen

Ze moeten in ons interieur passen, voldoen aan de trends, de juiste hoogte hebben maar ook aan comfort mag het zeker niet ontbreken. Een eetkamerstoel is een belangrijk meubelstuk. Of je nu verschillende soorten en kleuren combineert, of kiest voor een uniform geheel; met de stoelen rond je eettafel kan je gemakkelijk een gewenste sfeer creëren. Lanterfant® heeft een groot aantal stoelen geprobeerd voordat we deze daadwerkelijk toe hebben gevoegd aan onze indoor collectie. Een drietal comfortabele stoelen welke zijn voorzien van een trendy velvet stofje in verschillende kleuren.

Mariska

Klassiek in een moderne uitvoering; met de Mariska stoel maak je zeker een statement. De stoel heeft een kuipvormige zitting met hoge rugleuning en armleuningen. Een erg comfortabel zitmeubel dat ook nog aan te schuiven is onder de reguliere tafelhoogten. De vijf verschillende kleuren waarin deze stoel verkrijgbaar is geven ieder hun eigen uitstraling aan de stoel. Zo is de blauwe stoel vrij statisch en haal je met de okerkleur echt het de subtiele vrolijkheid van het voorjaar in huis. De binnenkant van de arm- en rugleuning is voorzien van een chique ruit-stiksel. Het onderstel, bestaande uit vier stoelpoten met een poedercoating, is stabiel en zorgt voor een rustig geheel.

Sylvia

Wil je qua vormgeving een wat subtielere stoel maar wel een meubel dat opvalt? De Sylvia is voor jou dan een goede match. De ergonomisch gevormde rugleuning zorgt dat de holling van je onderrug net wat beter ondersteund wordt. Door de vormgeving is het ook voor de iets langere persoon een fijne eetkamerstoel. Een mooie kleur combinatie maken? Denk eens aan petrol en grijs. Ook deze stoel wordt in 5 kleuren uitgebracht dus keuze genoeg. De stoelpoten zijn, net als bij de Mariska, voorzien van een poedercoating. Het geeft de stoel een subtiel en sierlijk uiterlijk.

Thomas

Het buisframe-model is weer helemaal terug maar dan in versie 2.0! Het opvallende, chroomkleurige frame van deze Thomas-stoel, wordt getemperd door de velvet zitting en rugleuning. De dikke en comfy kussens zijn beide voorzien van een modieus diamantstiksel. De vier kleuren zijn helemaal hot in meubelland maar ook tijdloos genoeg om nog een hele tijd mee te kunnen zonder te worden bestempeld als “oudbollig”.

De stoelen zijn niet alleen leuk voor om de eettafel heen. Ook bij een bureautje schieten zij hun doel niet voorbij. Een leuk zithoekje? Waarom geen eetkamerstoel? Die beruchte stoelen op tienerslaapkamers waar de “wel-gedragen-niet-vies” kleding overheen wordt gedrapeerd? Dat vinden wij wellicht een beetje zonde van het mooie design maar het is zeker mogelijk. Op welke plekken zou jij een stoel als Mariska, Sylvia en Thomas nog meer neerzetten? Laat het ons weten via info@lanterfant.eu

In onze collectie

Back To Top