Lanterfant® loungestoelen - Trendy en enorm comfortabel!
skip to Main Content

Gratis thuisbezorgd in Nederland, België en Duitsland Op werkdagen voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden 14 dagen zichttermijn Veilig betalen

Wegens drukte kan de bezorging van je pakket iets langer duren dan je van ons gewend bent. Onze excuses daarvoor.

PAS OP! ZIT-GEVAAR

Bijna ieder huis is voorzien van een bank. Veelal staat die bank opgesteld voor de tv of rondom een salontafel. Een plaats waar wij vooral na het avond eten graag wat uurtjes doorbrengen. Even bijkomen van de dag en ons voorbereiden op de nacht die komen gaat. Toch is een bank niet altijd zo’n comfortabel meubel als men dacht bij aanschaf. Iemand die languit ligt waardoor er bijna geen ruimte meer is om te zitten. Beperkte zitruimte omdat de sofa doorgaans nogal wat ruimte in beslag neemt. Meer mensen die willen zitten als zitruimte. Kortom, je kan vaak nog wel een extra zit plek gebruiken. Dit is eenvoudig op te lossen met een loungestoel!

Fauteuil

Een fauteuil of een leunstoel; Het klinktwat oudbollig. Toch verschilt het doel van deze meubelstukken niet met de hedendaagse loungestoel. Het voorzien van een comfortabele zit plaats voor één persoon. De stoel hoeft niet 1-op-1 te matchen bij de bank. Het is juist trendy om dit zitmeubel dusdanig te laten contrasteren dat de stoel uitnodigend opvalt. Dit kun je doen door te kiezen voor dezelfde kleur maar andere materialen of door de materialen wel hetzelfde te houden maar te knallen met de kleur. Hele andere designs kunnen ook mooier uitvallen dan je verwacht. Het creëren van een geheel zonder er een allegaartje van te maken. De grenzen zijn dun maar het is zeker mogelijk. Wij helpen je een handje met onze heerlijke indoor loungers.

Voetenbankje

Laten we het allereerst hebben over het allerbelangrijkste; Comfort! We willen op adem komen, een beetje kunnen hangen zonder rechtop te zitten alsof de koningin ons uitgenodigd heeft voor een kopje thee. Loungestoelen hebben doorgaans ook een wat diepere zitting en een iets hellende rugleuning, zonder dat je in ligstand terecht komt. Als je dan toch aan een relaxhouding denkt, dan kan het bijna niet anders als dat je niet denkt aan voeten die op de grond rusten. De meeste mensen trekken hun benen op of leggen ze op gelijke hoogte neer. Om te voorzien in deze behoefte heeft Lanterfant voetenbank Jeroen toegevoegd aan de collectie. Deze voetenbank is verkrijgbaar in dezelfde drie kleuren als waarin onze loungestoelen zijn uitgebracht. Ook qua design sluiten deze perfect aan. Als je gaat genieten, kies dan voor optimaal comfort door een voetenbankje toe te voegen. Leuk detail; Het voetenbankje kan je ook gebruiken als bijzettafeltje.

Jeroen

We benoemde Jeroen net al als voetenbankje. Hij heeft echter ook een naamgenoot binnen de collectie. Loungestoel Jeroen is een stoel met een modern design. Zijn zitting en rugleuning zijn zichtbaar comfy dankzij de dikke kussens. Het antracieten onderstel is bestaat uit 4 haarpin-poten. Het is dan ook een perfecte match met de hocker. Ze zijn qua gewicht makkelijk verplaatsbaar en tegelijkertijd zeer stabiel. Het minimalisme van deze stoel maakt het zo’n ontwerp dat makkelijk te integreren is in een bestaande inrichting, ondanks dat de stijl wellicht anders is dan het bestaande meubilair. Er schuilt echter wel een gevaar aan deze stoel; Hij zit zo fijn dat je niet meer op wilt staan.

Cleo

Een dik kussen in de zitting, een antracieten, metalen buisframe, armleuningen; Onze Cleo is de combinatie van klassiek en modern. Een klassiek ontwerp uitgebracht in moderne materialen en kleuren zonder een schreeuwerig uiterlijk te krijgen. Wederom een stoel die naadloos past bij je huidige woonstijl. De stiksels in de zitting en rugleuning laten de stoel kracht uitstralen. Ondanks het degelijke uiterlijk van de stoel, weegt deze slechts een kleine 16 kg. Oppakken en bij de haard neerzetten is dan ook geen probleem. Dankzij de overeenkomende materialen en kleuren sluit ook hier de voetenbank heel mooi aan. Straks geen strijd meer om het hoekje van de bank! Wellicht wel een wedstrijdje “wie het eerst in de stoel zit”. Misschien toch twee bestellen?

Alle genoemde modellen zijn uitgebracht in een mooie stof. Kies uit blauw, grijs en okergeel. De zittingen zijn stevig zonder hard aan te voelen. Op welk plekje in huis heb jij een loungestoel staan? Laat het ons weten! Heb je al een Lanterfant loungestoel? Dan vinden wij het altijd leuk om dit te zien. Stuur ons een foto toe of tag @lanterfant_eu in jouw foto op Instagam.

In onze collectie

Back To Top