Lanterfant Brandstore - Kom ook voor interieuradvies naar Lanterfant
skip to Main Content

Gratis thuisbezorgd in Nederland, België en Duitsland Op werkdagen voor 22.00 uur besteld, morgen in huis* 14 dagen zichttermijn Veilig betalen

*We doen alles behalve lanterfanten, om jouw pakketje tijdens de lockdown op tijd te bezorgen.

Interieuradvies

Hoe complimenteer jij je interieur?
De aanschaf van een Lanterfant meubel kan al veel doen maar soms wil je toch even op de refresh-button kunnen drukken om je huis echt bij jou te laten passen.
Met de komst van onze nieuwe Brandstore is het mogelijk om een afspraak te maken met styliste Christel Tolenaars van STUDIO C3

Frisse blik

Soms is het moeilijk om ergens doorheen te kijken en zit je als het ware vastgeroest aan de opstelling van je meubels. Misschien benut je de ruimte wel efficiënt maar mist het dat gezellige. Wil je van interieur stijl wisselen maar weet je niet precies hoe? Een Interieur Styliste kan je in dit soort gevallen goed helpen. Het maken van een kleurenplan, het inrichten, het decoreren of een concept maken voor een complete make-over, bij STUDIO C3 ben je aan het goede adres. Met een enorme lijst aan referenties is Christel de persoon om jou te helpen om van je huis een thuis te maken.

Maak een afspraak

Ontmoet STUDIO C3 in de Brandstore van Lanterfant. Natuurlijk moet dit wel even op afspraak. Dit kan door rechtstreeks contact op te nemen met STUDIO C3. Wij ontvangen je dan graag in de Brandstore waar de koffie en thee klaar zal staan.
Daarbij is het direct mogelijk om de actuele collectie van Lanterfant te bekijken. Zo krijg je direct een duidelijk beeld van de kleurmogelijkheden en diversiteit aan stoffen die geïntegreerd kunnen worden in je interieur. Maak je huis mooier, gezelliger en weer helemaal van jou met een beetje van jezelf, een beetje van STUDIO C3 en een beetje Lanterfant.

Back To Top