Personal Shopping - Bekijk en shop Lanterfant items in de brandstore
skip to Main Content

Gratis thuisbezorgd in Nederland, België en Duitsland Op werkdagen voor 22.00 uur besteld, morgen in huis* 14 dagen zichttermijn Veilig betalen

*We doen alles behalve lanterfanten, om jouw pakketje tijdens de lockdown op tijd te bezorgen.

Wat houdt personal shopping in?

Heb je een mooie Lanterfant op het oog, maar wil je hem of haar toch nog even in het echt zien? Dan ben je van harte welkom in onze brandstore. In de brandstore heb je de mogelijkheid om zowel onze binnen- als buitenmeubelen te bekijken. Op het door jou gereserveerde tijdstip word je geholpen door een van ons. Ook is er een pinautomaat aanwezig, zodat jij jouw favoriete meubel direct mee naar huis kunt nemen. Het lanterfanten kan dan direct beginnen!

Natuurlijk heb je ook de mogelijkheid om er nog even over na te denken. Je kunt het gewenste item vervolgens via onze webshop bestellen. Wil je er daarentegen zeker van zijn dat het meubel past bij jouw bestaande inrichting? Wij beschikken ook over diverse stof- en kleurstalen.

Bezoek ons op onderstaand adres

De Elzenhof 7J
4191 PA Geldermalsen

Maatregelen omtrent COVID-19

Helaas is onze brandstore gesloten tot en met dinsdag 9 februari. Voor de nodige informatie over ons assortiment kun je terecht op onze webshop. De producten zijn voorzien van een handige maatafbeelding en beschikken over een duidelijke omschrijving. Heb je toch nog vragen over een van onze meubels? Neem gerust contact met ons op via telefoon, e-mail of chat. Wij helpen je maar al te graag verder in deze lastige tijd!

Back To Top