skip to Main Content

Gratis thuisbezorgd in Nederland, België en Duitsland Op werkdagen voor 22.00 uur besteld, morgen in huis* 14 dagen zichttermijn Veilig betalen

IN VUUR EN VLAM MET LANTERFANT®

We hebben al wat mooie dagen achter de rug, maar nu is het toch echt zo ver; De start van de zomer. Aan dit seizoen koppel je automatisch een aantal gegevens zoals mooi weer, vakantie, zon, zee en strand maar ook zeker de lange zomeravonden. De avonden die beginnen met een barbecue maaltijd en doorgaan tot ver na zonsondergang. Op die momenten kan het soms net wat fris worden maar hoe creëer je warmte en sfeer tegelijk? De oplossing is simpel en de oorsprong ligt bij een van de eerste uitvindingen van de mens: Vuur!

Wakker het aan

De beweging van de gekleurde vlammen, de geur van verbrand hout, de aangename warmte en het knisperende vuur. We hebben een haat-liefde verhouding met vuur. Ondanks het gevaar wat erin schuilt, zijn we er ook door geobsedeerd. We hebben geleerd om vuur te controleren en veilig te gebruiken. Hierdoor is het mogelijk om op zo’n lange avond te genieten van deze natuurlijke hittebron. Met de verschillende buitenhaarden van Lanterfant® maak jij het warm, gezellig, sfeervol en hip op jouw terras. Onze haarden zijn vervaardigd uit staal en hebben een roestig uiterlijk. Hoe meer ze worden gebruikt, hoe mooier de kleuren van de haard zullen worden.

In het dagelijks leven gebruiken we vuur voornamelijk voor het bereiden van ons eten. Hoe makkelijk is het dan om een buitenhaard, een grill en een oven te combineren? Met buitenoven Gerard kan jij jouw gestookte vuurtje optimaal benutten. Dankzij het grillrooster, dat op twee standen in de oven geschoven kan worden, liggen de shaslicks en hamburgers al snel te bruinen boven het vuur. Wil je eens wat anders? Deze haard heeft een geïntegreerde pizzaoven. Dankzij de thermometer kun je precies zien wanneer de oven de juiste temperatuur heeft bereikt zodat het deurtje geopend kan worden om jouw pizza erin te schuiven. De deur weer sluiten, even wachten en… Pizza! Tijdens het wachten kleuren de vlammen de letters van Lanterfant.

Waar rook is, is lanterfant

Wil je gewoon een gezellige buitenhaard zonder poespas? Gewoon een gezellig vuurtje? Dan is David wat voor jou. Met een retro “gasbus” uiterlijk stook je de fijnste vuurtjes. De ronde vormen zorgen dat deze haard al snel ergens past. Stoer en effectief. Wind gedraaid ten opzichte van de vorige keer? Als de haard afgekoeld is verplaats je deze gemakkelijk dankzij de handvatten bovenop.

Voor het kampvuureffect kan je het beste kiezen voor de vuurschaal. Neem onze Nicky; Een mooie, ronde schaal met een diameter van 50 centimeter. Zit gezellig samen rond de het vuur voor de spannendste verhalen, de lekkerste, geroosterde marshmallows of gewoon om te zien hoe de vlammen spelen met het hout. Het voordeel van een vuurschaal ten opzichte van een traditioneel kampvuurtje? Bij een traditioneel vuur moet je geluk hebben dat de ondergrond droog is, ander kan het vuur lastig aan gaan. Staat er water in je vuurschaal? Dan kiep je deze leeg, haalt er een droge doek doorheen en je vuurschaal is klaar voor gebruik. Ook is een vuurschaal veiliger omdat de kans op ongewenste uitbreiding van het vuur minimaal is.

In onze collectie

Back To Top