BUITENHAARDEN - Lanterfant®
skip to Main Content

Gratis thuisbezorgd in Nederland, België en Duitsland Op werkdagen voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden 14 dagen zichttermijn Veilig betalen

Wegens drukte kan de bezorging van je pakket iets langer duren dan je van ons gewend bent. Onze excuses daarvoor.
SAMEN OPWARMEN

BUITENHAARDEN

Vuur is een bron van licht, verwarming en energie. Van alle elementen in de natuur is vuur het enige element dat de mens zelf kan maken. We moeten natuurlijk altijd voorzichtig zijn met deze hittebron maar in beheerste vorm brengt het ook een hoop gezelligheid. Op een zomeravond heerlijk bij een vuurtje zitten is binnen bereik met de buitenhaarden van Lanterfant®. Of je enkel wil stoken of een lekkere pizza wil bakken, het is mogelijk met één van de Lanterfant®-buitenhaarden.

ANDEREN BEVELEN LANTERFANT® AAN

“Bestelling correct afgeleverd en goed verpakt. Zag er goed uit.”

Arjenvandenakker
Haarlem - 11-2-2018

Uitstekende prijs/kwaliteit
Goede garantievoorwaarden
Duurzaam hout uit beheerde bossen
Moderne en eigentijdse afwerking
Trendy en fraai design

"Fijn contact. De ontbrekende handleiding werd snel toegezonden"

Linde de Bie
Hillegom - 23-1-2018

Uitstekende prijs/kwaliteit
Goede garantievoorwaarden
Duurzaam hout uit beheerde bossen
Moderne en eigentijdse afwerking
Trendy en fraai design

“Een erg leuk merk! Fijn dat ze ook banken en stoelen hebben die op mijn balkon passen. Ik heb zelfs moeten kiezen..”

Inez Kooijstra
Leeuwarden - 3-2-2018

Uitstekende prijs/kwaliteit
Goede garantievoorwaarden
Duurzaam hout uit beheerde bossen
Moderne en eigentijdse afwerking
Trendy en fraai design

Verwarm je tuin met een sfeervolle buitenhaard

Een sfeervolle buitenhaard brengt warmte in iedere tuin en zorgt voor veel gezelligheid. Met een van de prachtige haarden van Lanterfant® zit je er ook op een frisse zomeravond nog heerlijk warm bij. Gezellig samen om de buitenhaard zitten, is de ideale afsluiter van bijvoorbeeld een heerlijke barbecue. Maar ook op andere momenten is het aangenaam om je op te warmen bij het vuur in de haard. Kortom: er zijn redenen genoeg om een buitenhaard te kopen!

Een buitenhaard kopen voor meer gezelligheid in je tuin

Geniet van de heerlijke warmte van een buitenhaard of kies er juist voor om een buitenoven te kopen. Een haard zorgt ervoor dat de warmte één kant op gaat en is daarmee ideaal om voor een muur te plaatsen. Natuurlijk niet te dichtbij, vanwege de hitte. Met een oven voor buiten heb je niet alleen het voordeel van de warmte die de haard afgeeft, je kan tegelijkertijd je vlees gaar grillen boven het vuur of een pizza afbakken in de oven die in de haard is ingebouwd.

Vind eenvoudig alles wat je nodig hebt voor jouw droomtuin

Bij Lanterfant® kun je natuurlijk veel meer kopen dan een sfeervolle buitenhaard. Zo vind je in ons assortiment onder andere ook loungemeubelen voor buiten. Deze zijn ideaal om voor de buitenhaard te plaatsen of om de vuurkorf heen te zetten. Daarnaast verkopen we ook andere soorten tuinstoelen. Bekijk op je gemak het aanbod en bestel in een paar klikken de tuinaankleding van jouw dromen. Heb je een vraag over een van onze producten? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +31 (0)88 6262 380.

Back To Top