LANTERFANT® Corona - Bestellen bij Lanterfant kan gewoon
skip to Main Content

Gratis thuisbezorgd in Nederland, België en Duitsland Op werkdagen voor 22.00 uur besteld, morgen in huis 14 dagen zichttermijn Veilig betalen

HET CORONA VIRUS

Je kan jouw favoriete Lanterfant nog gewoon bestellen

Het COVID-19 virus heeft de wereld in zijn greep. Binnen Europa en daarbuiten zijn al veel maatregelen getroffen om de ziekte af te remmen. Waar sommige landen volledig in lock-down zitten en mensen hun huis niet uit mogen, zijn er tot op heden in Nederland nog bewegingsmogelijkheden ondanks alle beperkingen. Hierdoor kunnen wij, ondanks het Corona virus, vooralsnog zorgen dat jij je periode van thuiswerken en weinig sociale activiteiten zo comfortabel mogelijk doorkomt. Want als we zoveel mogelijk in en rond ons eigen stekje blijven, verminderen wij de kans op besmetting.

Bestellen en vragen

Je kunt gewoon je bestelling plaatsen op www.lanterfant.eu of op een van de andere, online verkooppunten. In het magazijn worden de orders nog steeds verwerkt. Of je nu een comfortabele stoel zoekt, of zorgt dat je balkon of tuin klaar is voor een zonnige tijd thuis, wij zorgen dat je bestelling zo snel mogelijk bij je is. Heb je een vraag? Deze kan je gewoon stellen. Alle medewerkers staan nog gewoon voor je klaar. Met wat aanpassingen qua bezetting en thuiswerk-mogelijkheden dragen wij zorg voor het welzijn van onze professionele-Lanterfanters. De Customer Care is te benaderen via de mail, chat, telefoon en het contact formulier. 

Bezorgen

Naast de medewerkers op kantoor en in het magazijn, is PostNL gelukkig ook nog actief. Zij hebben het wel enorm druk door alle bestellingen die op dit moment geplaatst worden omdat mensen thuis zitten of liever niet naar de winkel gaan. PostNL doet zijn uiterste best om je bestelling binnen de gestelde tijd af te leveren, helaas lukt dit soms niet. Wij vragen hiervoor je begrip. Om ook de bezorgers zo min mogelijk bloot te stellen aan het Corona virus, brengen zij te bestelling tot aan de drempel. Zorg dat je je identiteitsbewijs bij de hand hebt, zodat je de bezorger de laatste drie cijfers van het document kan vertellen. De koerier vraagt je toestemming dat hij zelf mag tekenen voor de levering. Om te voorkomen dat jullie elkaar onverhoopt kunnen besmetten wordt direct en indirect contact op deze manier vermeden.

Brandstore en retouren

Wij hebben nauwelijks kunnen genieten van de nieuwe inrichting van de Brandstore. Net toen wij deze open wilden stellen voor jou, hebben wij besloten dat het raadzaam is om deze tijdelijk te sluiten. Het heeft dan ook geen zin om op goed geluk langs te komen, we kunnen je helaas niet binnen laten om ook hier de infectie risico’s te beperken. Twijfel echter niet om te bestellen, ook als je niet helemaal zeker bent van bijvoorbeeld de kleur. Dankzij ons retourbeleid is het mogelijk om een meubel te bestellen en binnen 14 dagen retour te melden. Het gebruik moet dan natuurlijk wel voldoen aan de retourvoorwaarden. Een koerier pikt de bestelling bij je thuis weer op. Tevens is het hier van belang te weten dat de koerier niet binnen komt om het pakket te halen. Het pakket moet bij de drempel worden aangereikt. Wij proberen alle retouren zo snel mogelijk te verwerken. Dit zal onder de huidige omstandigheden altijd binnen 14 dagen worden verwerkt.

bestellen ondanks corona

Hoelang gaat dit duren?

Wij volgen het nieuws rondom dit verschrikkelijke Corona virus aandachtig. Op basis van de adviezen vanuit de overheid en het RIVM zal worden besloten of er nog verdere maatregelen genomen moeten worden of dat deze misschien versoepeld kunnen worden. Helaas kunnen wij dan ook niet aangeven voor hoelang de situatie zal duren. Bij Lanterfant doen wij er alles aan om te zorgen dat er besteld en geleverd kan worden maar wij vinden het zeer belangrijk om te voldoen aan de oproep om zoveel mogelijk thuis te blijven en sociale contacten te vermijden. Want soms moeten we even afstand nemen zodat het probleem opgelost kan worden.

Veel gezondheid gewenst van Lanterfant.

Back To Top