Garantie & service - Lanterfant®
skip to Main Content

Gratis thuisbezorgd in Nederland, België en Duitsland Op werkdagen voor 22.00 uur besteld, morgen in huis* 14 dagen zichttermijn Veilig betalen

*We doen alles behalve lanterfanten, om jouw pakketje tijdens de lockdown op tijd te bezorgen.

RELAX & voetjes omhoog…

GARANTIE EN SERVICE

Garantie

Op jouw Lanterfant® rust een garantietermijn van één jaar. In de meeste gevallen proberen we jouw Lanterfant® te repareren. Soms is dit niet mogelijk, dan wordt je aankoop omgeruild of vervangen. Deze termijn geldt onverminderd de wettelijke rechten omtrent garantie en conformiteit. Aan de garantie zitten natuurlijk wel enkele voorwaarden verbonden.

Garantievoorwaarden

  • Schade als gevolg van onredelijk gebruik of gebruik voor commerciële doeleinden valt niet onder de garantie.
  • Bij schade door onjuiste montage of verkeerd onderhoud vervalt de garantie.
  • De garantie geldt specifiek voor het meubel zelf. Vergoeding van eventuele gevolgschade is uitgesloten.
  • Heb je zelf aanpassingen moeten maken aan het meubel? Dan komt de garantie helaas te vervallen. Zit er een productiefout in het meubel? Neem dan altijd eerst even contact op voordat je de aanpassingen maakt.
  • Aanspraak maken op garantie? Dit kan alleen in combinatie met de originele aankoopnota. Bewaar deze dus goed.

Voordat wij overgaan tot het verlenen van garantie, voeren wij een controle uit om vast te stellen dat de schade niet is opgelopen door bovenstaande punten. Daarna zullen wij overgaan tot reparatie of toezending van het nieuwe onderdeel. Kunnen wij je Lanterfant® niet meer repareren? Dan wordt het artikel vervangen. Als het artikel niet meer beschikbaar is, vervangen wij dit (in overleg) door een vergelijkbaar artikel.

Onverhoopt schade? Neem dan contact met ons op.

In eerste instantie zullen wij vragen om foto’s van de schade en om de originele aankoopnota. Kosten betreffende retour en/of verzendkosten vallen binnen de garantieperiode onder de garantie.

Schade buiten de garantietermijn

Je aankoop buiten de garantieperiode kapot? Ook dan staan we voor je klaar. Laat ons weten wat er aan de hand is en we komen zo snel mogelijk met een gepaste oplossing. Voor het herstellen van schade of vervangen van onderdelen buiten de garantieperiode kunnen kosten worden berekend.

Bij Lanterfant® begrijpen we dat je zo lang mogelijk wilt genieten van je aankoop. Volg daarom de bijgeleverde onderhoudsadviezen.

ANDEREN BEVELEN LANTERFANT® AAN

“Super blij met de loungeset Suus. Perfect voor op het balkon. Niet te groot, maar toch comfortabel! Exact zoals de foto's op de website en makkelijk in elkaar te zetten. De klantenservice van Lanterfant verdient ook een complimentje, bedankt!”

Sanne
30-04-2020

Uitstekende prijs/kwaliteit
Goede garantievoorwaarden
Duurzaam hout uit beheerde bossen
Moderne en eigentijdse afwerking
Trendy en fraai design

"Loungeset Stijn overtrof op alle vlakken onze verwachtingen; fraai design, nette afwerking en zeer comfortabele kussens. Bovendien erg handig dat de elementen in elkaar te stapelen zijn. Topproduct!"

Jesse
20-04-2020

Uitstekende prijs/kwaliteit
Goede garantievoorwaarden
Duurzaam hout uit beheerde bossen
Moderne en eigentijdse afwerking
Trendy en fraai design

"De Gerard is een all in one haard / oven. Perfect om rond te zitten en te eten als buitenhaard (kampvuurgevoel), oven kan gebruikt worden om pizza's te maken of gewoon om dingen warm te houden en met het grill rooster heb je er nog een bbq bij. Topding ! Aangeraden aan al mijn vrienden! Ook zéér eenvoudig te monteren."

Wout
20 april 2020

Uitstekende prijs/kwaliteit
Goede garantievoorwaarden
Duurzaam hout uit beheerde bossen
Moderne en eigentijdse afwerking
Trendy en fraai design

Back To Top