LANTERFANT® Grillen en chillen - Een hele smakelijke blog
skip to Main Content

Gratis thuisbezorgd in Nederland, België en Duitsland Op werkdagen voor 22.00 uur besteld, morgen in huis 14 dagen zichttermijn Veilig betalen

GRILLIN AND CHILLING MET LANTERFANT®

*Deze actie is inmiddels gesloten*

Zodra het mooi weer is veranderen we al snel van levensstijl. In plaats van de avonden te slijten op de bank met tv on demand, verplaatsen we ons naar buiten. Onze terrassen zijn vaak gezellig ingericht en comfortabel genoeg om tot laat in de avond te genieten van de gezonde buitenlucht. Bij dat mooie weer besluiten we vaak om de barbecue weer uit de schuur te halen en ook ons kookgedrag aan te passen. Want een goed gegaard stuk vlees of een gegrilde, gevulde aubergine smaakt extra lekker van de grill.

Kolen of gas?

Bij het aanschaffen van een barbecue is de eerste keuze die je vaak maakt tussen het garen op kolen of op gas. Ook elektrisch is een optie. Zodra deze keuze rond is volgen er nog meer; Ga je voor een complete buitenoven, een keramisch model of is de tijdloze kogelgril het type waar jij vol vertrouwen je eten op gaat bereiden?

Grillen als lifestyle

Al met al houden Nederlanders hun gebarbecuede maaltijd vaak simpel. We gaan traditioneel voor de vleespakketten van de supermarkt, willen er een lekkere salade bij en het stokbrood, pindasaus en andere sauzen om het geheel op smaak te brengen mogen we zeker niet vergeten. Toch kan je met een barbecue of grill een stuk meer. Hele culinaire gerechten kunnen worden bereid op dit product. In Duitsland wordt dit kookgerei ook al veel gebruikt ter vervanging van het fornuis, ook bij minder mooi weer. Talloze kookboeken zijn inmiddels verkrijgbaar waarbij je jouw grill skills naar een hoger niveau tilt.

Chillen als lifestyle

Nu is dat eten leuk, maar staand eten heeft doorgaans niet de voorkeur. Het liefst zitten wij er comfortabel bij en is ruimte om je bord of drinken neer te zetten zeer welkom. Dat kan een hoge tafel met losse stoelen zijn, een picknicktafel of zelfs een loungeset. Bij Lanterfant is er veel keuze in dit segment. Wij zijn helemaal fan van de aluminium optie waarbij, behalve een losse tafel, maar liefst drie bijzettafel geïntegreerd zijn in het frame.

Napoleon Grills & Lanterfant

Omdat wij ons enthousiasme voor buiten delen, hebben Napoleon Grills en Lanterfant besloten om voor een actie de handen in één te slaan. Koop jij onze favoriet loungeset Sander, dan krijg je er gratis een Napoleon Grill ter waarde van €149 bij. Klik hier om meer informatie te zien over het betreffende product. Hopelijk gaan we samen een mooie zomer tegemoet. De actie is zolang de voorraad strekt. Wees er dus snel bij!

In onze collectie

Back To Top