Van Nederland tot aan Dubai! | Lanterfant bij Desert River
skip to Main Content

Gratis thuisbezorgd in Nederland, België en Duitsland Op werkdagen voor 22.00 uur besteld, morgen in huis 14 dagen zichttermijn Veilig betalen

Lanterfant Desert River Dubai

LANTERFANT BIJ DESERT RIVER IN DUBAI

Yes! Ook in Dubai kunnen ze vanaf nu Lanterfanten. Met trots mogen wij mededelen dat Desert River sinds kort is aangesloten als partner van Lanterfant. Zo kunnen ze in het Midden-Oosten ook genieten van onze oer-Hollandse meubelen. Daar is het immers altijd mooi weer om neer te ploffen op een comfortabele loungeset.

Ralph, eigenaar van Lanterfant, vertelt het volgende over het partnerschap met Desert River: “Ik ben erg enthousiast over de samenwerking met Desert River. Met deze uitbreiding buiten Europa wordt Lanterfant steeds groter en bekender. Zowel in Nederland als daarbuiten.”

Wie is Desert River?

Desert River is een jong bedrijf in Dubai, dat zich sinds 2004 specialiseert in de verkoop van Europese merken. Als oer-Hollands merk sluit Lanterfant hier perfect bij aan. Naast het verkopen van meubelen focust Desert River zich ook op de verhuur. Andere bedrijven hebben op deze manier de mogelijkheid om Lanterfant meubelen te huren voor evenementen of bijeenkomsten. Ter verkoop biedt Desert River haar meubelen zowel online als op project basis aan. Ook presenteren zij deze regelmatig op verschillende evenementen en beschikken zij over een fysieke showroom in de stad Dubai.

Claudia, eigenaar van Desert River, over de samenwerking met Lanterfant: “Lanterfant is de perfecte uitbreiding van ons portfolio van moderne en hippe Europese meubelen. Er is grote vraag in het Midden Oosten naar vlotte en betaalbare lounge meubelen, en de Lanterfant collectie is met zijn uitstraling en goede prijs-kwaliteit verhouding een welkome aanwinst op de markt hier. De eerste sets waren in no time al verkocht, dus we zien uit naar een lange en vruchtbare samenwerking met het team in Geldermalsen.”

Welke meubelen staan in Dubai?

Vanwege het goede weer kan er in Dubai volop gelanterfant worden op onze buitenmeubelen. Zij richten zich dus voornamelijk op ons buitenassortiment. Loungeset Beau, Helene, Sophie, Daniëlle en Stijn staan nu te stralen in de zon. Ook loungebanken Liv en Lars mochten mee naar het Midden-Oosten. Natuurlijk kan parasol Lucas niet ontbreken. De zon schijnt namelijk vaker wél dan niet! Als laatste wordt ook vuurschaal Nicky aangeboden als buitenmeubel in Dubai. Zo kan er ook in de avond heerlijk gekookt worden en zal er aan sfeer geen gebrek zijn.

Naast buitenmeubelen zijn er ook enkele binnenmeubelen overgevlogen naar het Midden-Oosten. Met de heerlijke loungestoelen van Lanterfant worden ook de huizen van binnen extra lazy!

Lanterfant X Desert River

Het kloppende hart van het Midden-Oosten

Waar zo’n 40 jaar geleden voornamelijk nog woestijn te vinden was, vind je nu het kloppende hart van het Midden-Oosten. Dubai is veruit de bekendste Emiraat van de zeven Verenigde Arabische Emiraten. Ook de (hoofd)stad Dubai is niet meer weg te denken. De luxe hotels, ontzettend hoge gebouwen en mooie stranden kenmerken deze stad met meer dan 3 miljoen inwoners. Dubai ligt aan de Perzische Golf en staat tegenwoordig ook wel bekend als het zakelijke centrum van West-Azië.

Lanterfant X Desert River

Ook dealer of partner worden?

Bij Lanterfant zijn wij altijd op zoek naar partijen die ons merk ook uit willen stralen. Van woonwinkels die onze meubelen graag fysiek aan willen bieden, tot restaurants, hotels en architecten die onze producten in willen zetten voor de meest uiteenlopende doeleinden. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.

Lanterfant X Desert River

Creëer jouw eigen warme Dubai!

Back To Top