LANTERFANT® Goede voornemens - Geef je woonkamer een make-over
skip to Main Content

Gratis thuisbezorgd in Nederland, België en Duitsland Op werkdagen voor 22.00 uur besteld, morgen in huis 14 dagen zichttermijn Veilig betalen

HET DECENNIUM VAN LANTERFANT®

De beste wensen namens Lanterfant!
Na een maand van feesten en gezelligheid, is het voor de meeste mensen tijd om de kerstdecoraties te verwijderen uit de woonkamer.
Dat is altijd even wennen en ondanks dat men er vaak wel klaar mee is, ontstaat er toch een leegte.
Aangezien het toch onwennig is zonder grote groene blikvanger in de woonkamer, is het een mooi moment om je woonkamer een make-over te geven.
Klinkt als een goed voornemen toch?

Opstelling

Het is goed om bij het begin te beginnen en eens objectief te kijken naar het huidige beeld. Men denkt als snel vast te zitten aan een bepaalde opstelling, maar eens goed schuiven met de meubels kan erg inspirerend werken. Voor je het weet staat je eetkamertafel een kwartslag gedraaid en staat je bank op een andere plaats. Er is namelijk altijd wel iets aan verandering mogelijk! Wil je het uiteindelijk toch bij het oude houden? Dan staat alles zo weer op zijn plaats.

Budget

Natuurlijk is de decembermaand niet alleen een gezellige, maar ook dure maand geweest. Toch kan je voor niet al te veel geld je leefruimte opfrissen. Verander eens van accessoires of kies voor een nieuwe eetkamerstoel. Een trendy kleur en een andere stof zorgen al voor een heel ander beeld. Voeg een vrolijke poef toe die je gebruikt als voetenbank, krukje of als tafeltje. Rigoureus aan de slag? Schilder een wand in een nieuwe kleur. Wat dacht je bijvoorbeeld van de trendkleuren Spiced Honey of Moss Green. Is dit toch iets te enthousiast dan kan je de kleuren ook in huis brengen door dit meubels of decoratie aan te schaffen die binnen het modebeeld vallen.

Geluk

Ben jij de geluksvogel die er vandoor is gegaan met een grote prijs in de eindejaar loterij? Dan kan je wellicht nog een stapje verder gaan. In zo’n positie verdien je gewoon een fijne stoel. Een mooie draaier of comfortabele leunstoel, jij kiest helemaal zelf! Behalve de stijl is het van belang om alvast te bedenken waar je de stoel neer wilt zetten. Teken de stoel eens uit op een stuk karton aan de hand van de breedte maten en leg deze op verschillende plekken in je woonkamer neer. Zo heb je een beetje een idee van de ruimte die de stoel in zal nemen.

Twijfels

Ben je toch niet helemaal zeker van de veranderingen? Net als met goede voornemens helpt het om hierin een maatje te hebben. Zoek niet te lang, want wij vervullen deze rol graag voor je. Maak eens een afspraak in onze Brandstore met de Interieurstyliste. Samen kijken jullie naar de mogelijkheden die bij je woonruimte, gezinssituatie en smaak passen. Je krijgt gelijk een beeld van de kleuren en verschillende modellen die verkrijgbaar zijn. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt voor het maken van een afspraak.

In onze collectie

Back To Top