Keukenschort en placemat van gerecyclede spijkerbroeken | Lanterfant
skip to Main Content

Gratis thuisbezorgd in Nederland, België en Duitsland Op werkdagen voor 22.00 uur besteld, morgen in huis 14 dagen zichttermijn Veilig betalen

Lanterfant X MUD Jeans

LANTERFANT X MUD JEANS

In samenwerking met MUD Jeans hebben wij twee duurzame producten aan ons assortiment toegevoegd. Om het dineren helemaal compleet te maken, bieden wij een keukenschort en placemat aan. Deze zijn gemaakt van gerecyclede jeans en beschikken over allerlei praktische voordelen. Lees hier meer over de samenwerking met MUD Jeans.

✓ Bestaan voor 40% uit gerecyclede spijkerbroeken
✓ En voor 60% uit biologisch katoen
✓ Duurzaam én praktisch
✓ Maak het koken en dineren compleet

Duurzaam en praktisch keukenschort

Een keukenschort dat van alle gemakken voorzien is. Dat is het keukenschort van Lanterfant! Naast praktisch, is ‘ie ook nog eens ontzettend duurzaam. Het keukenschort bestaat namelijk voor 40% uit gerecyclede jeans en voor 60% uit biologisch katoen. Zo kun jij enerzijds jouw kleding beschermen tijdens het koken, maar ben je ook verantwoord bezig.

Het schort is uitgebreid met allerlei praktische voordelen. Zo vind je aan de voorkant van het keukenschort opbergzakken, om jouw spullen tijdens het koken in op te bergen. Ook zit er een bieropener aan het schort vastgebonden. Bij het koken hoort namelijk een lekker drankje! De bieropener kun je ook verwijderen van het schort, zodat deze gemakkelijk in de was kan. Het verstelbare halskoord en de middelkoorden zorgen ervoor dat het keukenschort voor iedereen passend te maken is. Ideaal dus!

MUD Jeans gerecyclede spijkerbroeken

Bescherm jouw tafel met een PlaceMUD

Met een placemat bespaar je een hoop moeite. Zo hoef je het tafelkleed niet iedere keer volledig uit te rollen en vervolgens weer schoon te maken en op te bergen. Kies voor een placemat en je kunt meteen aanvallen! De placemats van Lanterfant bestaan voor 40% uit gerecyclede spijkerbroeken en voor 60% uit biologisch katoen. Daarnaast heeft de placemat een afmeting van 49 cm x 39 cm en is deze van alle gemakken voorzien. Zo is de placemat heerlijk zacht, kun je ‘m wassen op 30 graden en beschikt deze over echte spijkerbroekzakken. Hierin kun je jouw bestek en servet opbergen!

MUD Jeans gerecyclede spijkerbroeken

Wat doet MUD Jeans?

Sinds 2012 pakt MUD Jeans de vervuilende mode-industrie aan, door te beginnen met het populairste kledingstuk: de jeans. Na het dragen van een spijkerbroek wordt deze gerecycled, zodat dit duurzame product niet op de afvalhoop belandt. Voor de productie van één spijkerbroek is namelijk al 7.000 liter water nodig. Als je bedenkt dat er jaarlijks zo’n 2 miljard spijkerbroeken verkocht worden, kan de impact van gerecyclede jeans ontzettend groot zijn.

Bekijk hier de website van MUD Jeans.

Maak jouw culinaire avond helemaal compleet!

Back To Top