LANTERFANT® Tuinmeubelhoes - Winterkleding voor jouw Lanterfant
skip to Main Content

Gratis thuisbezorgd in Nederland, België en Duitsland Op werkdagen voor 22.00 uur besteld, morgen in huis 14 dagen zichttermijn Veilig betalen

Tuinmeubel beschermhoes

DE LANTERFANT TUINMEUBELHOES

Met het najaar in zicht zullen we ons weer van buiten naar binnen verplaatsen. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw buitenmeubelen niet sneuvelen in de gure herfst en koude winter? Een tuinmeubel wil je door weer en wind mooi houden. Binnen opbergen? Dat zal niet voor iedereen een optie zijn. Help jouw tuinmeubel de winter door met een passende beschermhoes. Hieronder vertellen wij alle details over de Lanterfant tuinmeubel beschermhoes.

Vochtvrij

In het najaar wordt de kans op slecht weer steeds groter. Een regenbui wordt dagelijkse kost en de temperaturen zakken flink. Hierdoor kan jouw tuinmeubel het soms zwaar te verduren krijgen. Hoewel jij er in de winter waarschijnlijk niet meer op zit, zul je er toch goed voor moeten zorgen. Je wilt er in het voorjaar immers weer gebruik van maken. Sla jouw tuinmeubel dus altijd vochtvrij op! Heb je binnen geen plaats? Dan is een beschermhoes een uitstekend alternatief. Met de beschermhoes van Lanterfant ben je verzekerd van een vochtvrije overwinterplaats voor jouw tuinmeubel.

Pasvorm

Een beschermhoes dient goed aan te sluiten en een meubel niet te verstikken. De luxe Lanterfant meubelhoezen (op de parasolhoes na) zijn uitgerust met twee ventilatieopeningen. Aan iedere zijkant bevindt zich een opening, waartussen een netconstructie gespannen zit. Aan de bovenkant zit een flap, zodat het vocht niet naar binnen kan. Je wilt immers geen schimmel op jouw mooie Lanterfant. Mede daarom is het advies om de hoes nooit tot aan de ondergrond te laten rijken. Ook kun je dit voorkomen door het rijgkoord met aluminium stopper aan de onderzijde strak aan te trekken. Zo creëer je een goede pasvorm en voorkom je dat de hoes van het tuinmeubel waait.

Meubelhoes rijgkoord

Opgeruimd staat netjes

Na het gebruik kan een uitgevouwen tuinmeubelhoes best veel ruimte innemen. Bij de Lanterfant tuinmeubelhoes is dat euvel voorbij. Het product wordt namelijk geleverd met een pouch tasje van hetzelfde materiaal waarin de meubelhoes precies past. Vouw de hoes op en bewaar deze compact in dit handige opbergzakje. Bang om het zakje kwijt te raken? Niet nodig! Aan zowel de beschermhoes als het zakje zit een gesp, zodat je ze aan elkaar kunt bevestigen wanneer de cover in gebruik is. Zo houd je ze altijd bij elkaar in de buurt.

Materiaal

De tuinmeubelhoes is vervaardigd uit Oxfordstof met PVC. Dit zachte nylon materiaal heeft een aantal erg goede eigenschappen. Zo is de stof hydrofoob, waardoor het water naar het oppervlak drijft en het vervolgens verdampt. Dankzij deze waterdichtheid blijft de tuinbank of parasol vochtvrij. Nylon is enorm stevig van zichzelf en zal hierdoor niet zomaar stuk gaan. Om deze scheurvastheid te verhogen is er bij de Lanterfant tuinmeubelhoezen gebruik gemaakt van ribstop. Ribstop is een weeftechniek waarbij dunnere en dikkere draden worden gebruikt, op een kleine afstand van elkaar. Mocht er onverhoopt een beschadiging ontstaan, dan kan deze niet doorscheuren. De dikkere draad zal het scheurproces remmen. Door de speciale weeftechniek heeft de hoes een ruitachtig patroon.

Waterdichte naden

In veel meubelhoezen zijn de naden een zwak punt. Haal jij jouw tuinmeubel in de lente onder zijn dekentje vandaan en blijkt deze helemaal vochtig te zijn? Dat is natuurlijk het laatste waar je op zit te wachten. Je schaft ten slotte een beschermhoes aan om jouw meubel te beschermen. In dit product wordt dat voorkomen, door een waterproof tape te gebruiken. Deze is aan de binnenzijde van de zoom geplaatst. Op deze manier bescherm je jouw tuinmeubelen zo optimaal mogelijk!

Meubelhoes materiaal

Kwaliteit door weer en wind

Deze Uv-bestendige tuinmeubelhoes is op maat gemaakt voor Lanterfant producten. Toch betekent dit niet dat deze niet om een andere tuinmeubel of parasol past. Zijn de maten ongeveer hetzelfde of is jouw product zelfs iets kleiner? Dan is de kans groot dat deze alsnog mooi past. Natuurlijk wordt dit een beetje lastig als jouw tuinmeubel groter is dan de beschermhoes. Controleer dit van te voren even! Ieder tuinmeubel verdient het namelijk om goed beschermd te worden in de winter.

Slaap lekker tuinmeubelen. Wij maken jullie in de lente weer wakker.

Zoek jouw passende meubelhoes!

Back To Top