LANTERFANT® Blog - Zoutelande aan de Zeeuwse kust
skip to Main Content

Gratis thuisbezorgd in Nederland, België en Duitsland Op werkdagen voor 22.00 uur besteld, morgen in huis 14 dagen zichttermijn Veilig betalen

LANTERFANTEN IN ZOUTELANDE

De zomervakantie is in volle gang.
Waar sommige de grens oversteken, blijven veel mensen dit jaar in Nederland.
Zeeland is een van de meest geliefde provincies in eigen land.
Vooral op het voormalige eiland Walcheren zijn veel populaire badplaatsen.
Een daarvan is het pittoreske dorp Zoutelande.
Logisch dat daar natuurlijk accommodaties zijn om de toeristen te laten
genieten tijdens hun Nederlandse vakantie.
Een daarvan is “Strandhotel Zoutelande” en daar hebben ze begrepen dat
lanterfanten de sleutel tot ontspanning is.

De Zeeuwse kust

Lange, brede stranden en de Noordzee. Hier staan de Nederlandse stranden om bekend. Op 25 meter vanaf het strand van Zoutelande, ligt het gezellige en kleinschalige hotel die zijn naam deelt met het dorpje. Het hotel is gevuld met sfeer en gastvrijheid waardoor je een home-away-from-home gevoel krijgt. Of je na een dagje strand een heerlijke maaltijd nuttigt in “Bistro ’t Zoute” of helemaal tot rust komt in een van de comfortabele hotelkamers, hier beleef je het echte gevoel van Zeeland.

Lanterstrand

Comfort, dat heeft dit hotel in Zoutelande goed begrepen. Onlangs is het interieur in de lobby en de hotelkamers vernieuwd. Hoe je dit het beste doet met in gedachten gasten die loungen en lanterfanten tijdens hun welverdiende vakantie? Juist! Door ons meubelmerk Lanterfant te betrekken. Inmiddels is de frisse zeewind door het hotel gegaan en vind je onze meubelen terug in de hotelkamers, het balkon en de lobby.

Zakelijk

Hoewel wij Lanterfant in het leven hebben geroepen om direct aan de eindklant te leveren, is het natuurlijk ook mogelijk om op zakelijk niveau te lanterfanten. Of dit nu in Zoutelande aan de kust, in de stad of op het platteland is, Lanterfant heeft altijd wel een product dat past binnen jouw onderneming. Denk hierbij aan entrees en lobby’s die gastvrijheid moeten belichamen, een gezellige bistro (her)inrichten of het opleuken van je kantoor of atelier. Wij helpen je graag. Neem vrijblijvend contact op, en wij gaan met jou opzoek naar de mogelijkheden.

Wederverkoop

Wil je niet iets inrichten maar het merk Lanterfant aanbieden in jouw winkel? Ook dan kun je ons benaderen. We gaan graag in gesprek met ondernemers die wellicht Lanterfant in hun collectie op kunnen nemen. We nodigen je graag uit in onze Brandstore waar onze Accountmanager je kan informeren over ons mooie meubelmerk voor binnen en buiten.

Wij gaan nog even genieten van Strandhotel Zoutelande, ik ben blij dat je hier bent, blij dat je hier bent.

In onze collectie

Back To Top