skip to Main Content

Gratis thuisbezorgd in Nederland, België en Duitsland Op werkdagen voor 22.00 uur besteld, morgen in huis* 14 dagen zichttermijn Veilig betalen

LANTERFANTEN BIJ INTRATUIN UTRECHT

Dat Lanterfant® al zo snel een begrip zou worden overtreft al onze verwachtingen.
Met de verkoop via onze eigen webshop, komt steeds vaker de vraag of Lanterfant® ook te bezichtigen is in de winkel.
We voelen ons dan ook enorm vereerd dat Intratuin Utrecht ons heeft benaderd met de vraag of ook zij een verkooppunt van onze mooie tuinmeubelen mochten worden.
Vanaf deze week staat er een greep uit onze collectie in de winkel en daar moesten we toch even naar gaan kijken!

Trots!

Soms wil je een product graag eerst zien voor je het koopt. Hoe zit een bank? Hoe voelt de stof aan? Een tuinmeubel koop je natuurlijk niet elke dag. Het is mogelijk om op afspraak bij ons langs te komen maar wat doe je als je op die momenten niet in de gelegenheid bent of dat het te ver weg is? Logischerwijs ga je dan op zoek naar een winkel. Tot vorige week, was dat helaas nog niet mogelijk aangezien Lanterfant® enkel online werd verkocht. Daar is verandering in gekomen en sinds deze week heeft Intratuin Utrecht enkele van onze items opgenomen in de collectie!

Ondanks dat het terrein van de winkel wat verscholen ligt tussen de huizen, wijst een bord de weg naar de oprit. Daar eenmaal opgedraaid verschijnt het grote winkelpand van Intratuin Utrecht. Het parkeerterrein is ruim opgezet, voldoende ruimte om planten, diervoeder of een doos van een Lanterfant®-meubel in de kofferbak van je auto te plaatsen. Bij binnenkomst wordt ook duidelijk hoe groot de winkel zelf is. Het looppad volgend, worden we meegenomen door alle afdelingen van de winkel. Iedere afdeling straalt zijn eigen sfeer uit en toch loopt alles naadloos in elkaar over. Als wij bij de Ara’s aankomen weten we het zeker; Dit is niet zomaar een winkel, een dagje naar deze Intratuin is een belevenis!

Komt dat zien!

Bij het restaurant gaan we de hoek om en lopen gelijk tegen enkele van onze meubels aan. De populaire Liv staat mooi gedecoreerd op een ere-plaats met als buurman loungebank Floris. Als we even doorlopen zien we ook Hugo, Chris en verschillende kleuren bistro’sets staan. Dat groen een populaire kleur is, is ons niet onbekend. Er is dan ook een groen Lanterfant® hoekje met onder meer twee van onze leuke tuinbankjes. We zijn trots! We zien mensen even stilstaan bij onze mooie meubels. De manager vertelt ons dat er zelfs al spullen zijn verkocht terwijl het pas één dag in de winkel staat.

Soms zijn de charmes van online producten wat moeilijker te zien. Dit kan bijvoorbeeld komen omdat ze verstelbaar zijn of dat, zoals het geval bij tuinbank Hugo, het meubel getransformeerd kan worden. In de winkel is beter zichtbaar hoe het in elkaar zit en krijg je een idee van de stevigheid. Ben jij benieuwd naar de Lanterfant-astische spullen bij Intratuin Utrecht? Ze zijn alle dagen van de week geopend en… er komen nog nieuwe items bij!

In onze collectie

Back To Top