Lanterfanten is teamwork - inspiratie blog - samenwerking
skip to Main Content

Gratis thuisbezorgd in Nederland, België en Duitsland Op werkdagen voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden 14 dagen zichttermijn Veilig betalen

Wegens drukte kan de bezorging van je pakket iets langer duren dan je van ons gewend bent. Onze excuses daarvoor.

LANTERFANTEN IS TEAMWORK

In je eentje even lanterfanten, dat kan soms best lekker zijn. Om alles in het leven alleen te doen, is niet alleen heel veeleisend maar vooral ook heel ongezellig. Samen is het leven leuker en samen lanterfanten is vaak nog leuker. Lanterfant® slaat dan ook graag de handen in een met andere partijen. Elkaar sterker maken en vooral leren van elkanders visie, stijl en talent. Zo werken wij vol enthousiasme samen met de onderstaande twee partijen. Eentje ken je wellicht al van een eerdere samenwerking terwijl de ander onlangs kennis heeft gemaakt met onze items. Laat ons je voorstellen aan beide dames en vergeet niet even door te scrollen naar onderen #winactiesopkomst

Afgelopen zomer hebben wij al samengewerkt met Bianca van Westerhuis. Zij heeft Lanterfant® niet alleen geweldig in het zonnetje weten te zetten met de actie rondom de Liv-bank, maar ook haar Scandinavische woonstijl in huis heeft ons enorm geïnspireerd voor het indoorseizoen. Wij waren dan ook blij te horen dat zij nog wat nieuwe items zocht om haar huis najaar- en winterklaar te maken. Met een marmerlook-tafeltje, twee heerlijk zachte kussens en een handgemaakte wollen poef hebben wij haar kunnen te helpen met dit project.

Op haar Instagram-pagina en haar website deelt zij niet alleen haar woonhuis, maar neemt zij je ook mee naar momenten waar zij haar inspiratie vindt, zoals stedentrips. Haar kennis deelt ze met behulp van DIY’s zodat ook jij een beetje Live Love Interior in huis kunt halen. Bianca is nooit klaar met het stijlen van haar huis en tuin. Erg leuk om te volgen dus!

Wij staan te popelen om jullie voor te stellen aan het gezicht achter “Zwart Wit & Hout”! Arja van Garderen is styliste, fotografe en de schrijver van content voor onder meer haar eigen website. Een van haar grote inspiratiebronnen is de woonbranche, waarover zij je alles vertelt in haar blogs en op haar Instagram pagina. Arja weet met industriële items en materialen een sfeervol geheel samen te stellen. Zij had het plaatje al helemaal in haar hoofd; Er moest een loungeplek komen in haar huis en als er iemand verstand heeft van loungen, dan is het Lanterfant®!

Met de palletkussens Lara in de kleur beige en het bijpassende, vurenhouten frame wist zij de ultieme relaxplek te realiseren op het meest zonnige plekje in huis, naast de glazen pui. Daar kom je de winter wel door! Arja heeft meer goede ideeën welke ze dan ook graag met je deelt. Over het winterproof maken van je tuin tot het decoreren van je huis. Ook het Zoë tafeltje van Lanterfant heeft het interieur van Arja weten te bereiken. Vraag jij je, net als ons, ook af hoe zij dit toepast in haar interieur van zwart, wit en hout? Stay tuned!

WINACTIES

Nieuwe samenwerkingsprojecten vieren wij altijd een beetje. Vier jij het met ons mee? Binnenkort verschijnt er namelijk bij beide dames een win-actie, in samenwerking met Lanterfant®, op hun pagina’s. Wij zeggen nog niet wat je kunt winnen, maar geloof ons als we zeggen dat je het graag hebben wilt! Weten hoe je kans maakt? Volg de accounts van Live Love Interior, Zwart Wit & Hout en Lanterfant® om deze mooie prijzen in de wacht te slepen.

In onze collectie

Back To Top