De lente begint met Lanterfant® - Lanterfant - Bistro-sets
skip to Main Content

Gratis thuisbezorgd in Nederland, België en Duitsland Op werkdagen voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden 14 dagen zichttermijn Veilig betalen

Wegens drukte kan de bezorging van je pakket iets langer duren dan je van ons gewend bent. Onze excuses daarvoor.

DE LENTE BEGINT MET LANTERFANT®

Lijkt het nu misschien nog midden winter, 21 maart is het toch echt zover;
De start van de lente!
Bij Lanterfant® hebben we daar enorm naar uitgekeken en niet zonder reden.

De dagen worden langer

De dagen worden langer, de temperaturen gaan weer omhoog en voor we het weten kunnen we weer lekker lang buiten zitten in de tuin, op het terras of op het balkon. Daarvoor moeten we deze fijne loungeplekken wel een beetje op orde hebben en, zoals het Lanterfant® betaamt, met trendy spullen. Zo krijgen we nog sneller dat zonnige gevoel waarbij we onbezorgd kunnen lanterfanten.

Een cappuccino of verse muntthee in de middagzon is binnen een handomdraai geregeld met de bistro sets Tess en Juul. Deze uit verantwoord gekapt-hout vervaardigde tafels en stoelen zijn compact en nemen weinig ruimte in waardoor je ze al snel kwijt kunt.

De zon komt er aan

Dit voorjaar mag hout weer helemaal! Zachte vintage kleurtjes of juist liever die stoere en verweerde look. In dit nog prille jaargetijde willen we elk zonnestraaltje met vitamine D opdoen, maar echt lang buiten zitten, dat zit er vaak nog niet in. Een bistro set is voor dit seizoen dan ook de perfecte keuze!

Zowel de tafels als stoelen zijn voorzien van een veiligheidssysteem zodat ze niet spontaan inklappen. Koelt het buiten af, dan zijn ze wel makkelijk genoeg in te klappen en op te bergen om snel weer de warmte binnen op te zoeken. Over binnen gesproken… Wist je dat de bistro sets absoluut niet misstaan in de tuinkamer of serre.

In onze collectie

Back To Top