Live Love Lanterfant® - Lanterfant - Live Love Interior
skip to Main Content

Gratis thuisbezorgd in Nederland, België en Duitsland Op werkdagen voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden 14 dagen zichttermijn Veilig betalen

Wegens drukte kan de bezorging van je pakket iets langer duren dan je van ons gewend bent. Onze excuses daarvoor.

LIVE LOVE LANTERFANT

Lanterfant® is niet alleen een collectie leuke meubelen, Lanterfant® is een gevoel.
Wij vinden het dan ook erg belangrijk dat jij gelijk een voorstelling kan maken van een item in jouw tuin.
Met sfeerimpressies proberen we jouw fantasie daarin extra te stimuleren maar toch dachten we dat het beter moest kunnen.
Daar hebben we een oplossing voor gevonden!

Gevoel

Wie is er meer op de hoogte dan een blogger? En dan vooral een blogger met een passie voor in- en outdoor styling? Wat het plaatje helemaal compleet maakt is een blogger die ook enorm en oprecht enthousiast is over Lanterfant®. Als zo’n kans zich aandient, heten wij deze persoon van harte welkom aan de achterkant van onze webshop. In dit geval mochten wij ons vereerd voelen met een bezoekje van Bianca van Westerhuis.

Bianca is al jaren actief via verschillende mediakanalen onder de naam Live Love Interior. Op haar website staan de leukste inspiratie blogs waarmee jij je volledig kan laten inspireren om jouw ultieme relax-plek te verwezelijken. En wat is een blog zonder foto? Met simpele items wordt een aansprekende sfeer gecreëerd waarin je heerlijk kunt lanterfanten. Je hoeft geen designer te zijn om een mooi geheel samen te stellen. Laat je inspireren door deze online-helden die sfeer scheppen met fijne budget-items.

Give away

Wij zijn iedereen dankbaar die interesse heeft in onze items. Onze Lanterfant®-familie groeit met elke like die wij krijgen. Daarom hebben wij, samen met Live Love Interior, besloten onze dankbaarheid te tonen via een actie. Kijk vanaf donderdagavond 17 mei op www.liveloveinterior.nlvoor alle details en natuurlijk om te zien welk item we weggeven!

Wees er snel bij want de actie eindigt op 31 mei 2018!

In onze collectie

Back To Top