OVER LANTERFANT - Lanterfant®
skip to Main Content

Gratis thuisbezorgd in Nederland, België en Duitsland Op werkdagen voor 22.00 uur besteld, morgen in huis 14 dagen zichttermijn Veilig betalen

Wegens drukte kan de bezorging van je pakket iets langer duren dan je van ons gewend bent. Onze excuses daarvoor.

FRANK, JAN, SAM & LIESE?
IEDEREEN LANTERFANT

Niets is zo persoonlijk als lanterfanten, dat beseffen wij bij Lanterfant® maar al te goed. Pas wanneer iets helemaal naar ons zin is, kunnen we optimaal ontspannen. Met de meubelen van Lanterfant® creëer je binnen no-time je eigen plekje om tot rust te komen en te genieten. Dankzij de verschillende trendy en eigenzinnige designs die Lanterfant® biedt, is er altijd een item dat bij je past.

Design

Door het tijdig spotten van opkomende trends, houden wij onze collectie vernieuwend en eigentijds. Of je nu lanterfant op je balkon, terras, in je tuin of binnen de muren van je huis… Er is altijd plaats voor een Lanterfant®

Iedereen lanterfant op andere schaal. Dit wil niet zeggen dat op een balkon of in een klein appartement geen plaats is voor een mooi meubel. Wij bieden dan ook een variëteit qua afmetingen, van grote loungesets tot comfortabele stoelen en knusse accessoires.

Wij geven ons assortiment regelmatig een up-date waardoor er nieuwe artikelen op onze website komen. Op de hoogte te blijven van de nieuwe binnenkomers en inspiratie opdoen? Volg ons via onze social media kanalen.

Het merk Lanterfant®

Het team achter Lanterfant® heeft jarenlange ervaring in de wereld van tuin- en interieur.
Hierdoor zijn er goede afspraken met onze fabrikanten betreffende prijs, kwaliteit en comfort.
We bezoeken de fabrikanten zeer regelmatig voor- en tijdens het productieproces. Zo kunnen we tijdig schakelen wanneer wij merken dat een product niet voldoet aan onze Lanterfant®-standaard.

Bij Lanterfant® willen we het gehele jaar door leuke items kunnen aanbieden om je zowel binnen- als buitenshuis optimaal te laten lanterfanten. Door het bezoeken van nationale- en internationale beurzen blijft Lanterfant® op de hoogte van alle in’s- en out’s zodat we voor jou de meest trendy items kunnen selecteren.

Duurzaam

Als jong, oer-Hollands merk vindt Lanterfant® dat stijlvol genieten en kwaliteit betaalbaar moeten zijn. Daarbij staan het milieu en maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel. Onze producten zijn vervaardigd uit duurzaam hardhout dat gekapt is uit beheerde bossen en niet uit oerbossen. Ook stellen wij eisen aan onze fabrikanten die verder gaan dan de kwaliteit van de producten. Wij motiveren en stimuleren onze leveranciers om onder meer de arbeidscondities te optimaliseren waarop zij periodiek worden gecontroleerd.

Zakelijke aankopen

Lanterfant® is betrokken bij alle stappen in het productieproces. Hierdoor is het ook mogelijk om op grote schaal “te lanterfanten”. Lanterfant® onder de luifel van je beachclub of op het terras van je bistro? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Back To Top