OVER LANTERFANT - Lanterfant®
skip to Main Content

Gratis thuisbezorgd in Nederland, België en Duitsland Op werkdagen voor 22.00 uur besteld, morgen in huis* 14 dagen zichttermijn Veilig betalen

*We doen alles behalve lanterfanten, om jouw pakketje tijdens de lockdown op tijd te bezorgen.

OVER LANTERFANT

Oer-Hollands

Wij zijn een oer-Hollands merk dat ontspannen genieten omarmt. Trendy en eigenzinnig, vrolijk en een leuk design voor iedereen. Bij ons vind je een breed assortiment aan binnen- en buitenmeubelen.

Van uitgebreide loungesets voor in de tuin, tot karakteristieke banken en fauteuils voor in jouw woonkamer. Niets is zo persoonlijk als lanterfanten. Dat beseffen wij bij Lanterfant maar al te goed. Met de meubelen van Lanterfant creëer je binnen no-time jouw eigen plekje om tot rust te komen.

Oer-Hollands
Trendy & eigenzinnig

Trendy & eigenzinnig

Onze meubelen worden zelf bedacht en ontworpen. Hierbij leggen wij de nadruk voornamelijk op trendy en eigenzinnige designs. Dat is wat Lanterfant zo uniek maakt. Trendy, maar toch net even wat anders.

We ontwerpen meubelen voor verschillende woonsituaties. Iedereen lanterfant namelijk op een andere schaal. Of je nu op de zesde verdieping van een flat woont of beschikt over een groot huis met ruime tuin. Bij ons vind je altijd wel een meubel dat bij jou past!

Wij dragen ons steentje bij

Met het oog op de toekomst focussen wij ons steeds meer op duurzaamheid. Zo zijn wij bezig om het gebruik van plastic zoveel mogelijk te beperken. Overbodige plastic verpakkingen worden verwijderd en plastic zakjes vervangen we door papieren zakjes. Waar mogelijk dragen wij ons steentje bij.

Ook kun je bij ons profiteren van meubelen met een lange levensduur. Onze loungesets van aluminium staan bekend om het onderhoudsarme aspect. Daarnaast bieden wij gepaste onderhoudsproducten aan om deze levensduur te optimaliseren. Zo kun je extra lang genieten van jouw relaxpartner.

Dealer worden?

Met ons unieke aanbod voor een brede doelgroep hebben wij sterk de ambitie om het aantal verkooppunten te laten groeien. Wij staan altijd open voor nieuwe dealers die bij ons merk passen. Ben je als woon-interieurwinkel, webshop of andere partij binnen de retail geïnteresseerd in ons merk? Dan kijken wij ernaar uit om de mogelijkheden te bespreken.

Back To Top