Retourneren - Lanterfant®
skip to Main Content

Gratis thuisbezorgd in Nederland, België en Duitsland Op werkdagen voor 22.00 uur besteld, morgen in huis* 14 dagen zichttermijn Veilig betalen

*We doen alles behalve lanterfanten, om jouw pakketje tijdens de lockdown op tijd te bezorgen.

Geen Lanterfant®?

Retourneren

Bij Lanterfant® bieden wij je een zichttermijn van veertien dagen na het ontvangen van je bestelling. Voldoet deze onverhoopt niet aan je verwachtingen, dan kun je binnen deze zichttermijn je retour aanmelden. Gedurende de zichttermijn mag je je product(en) bekijken en uitproberen zoals je dit ook in een fysieke winkel zou doen.

Tijdens deze veertien dagen hoef je geen reden op te geven van retour. Het mag natuurlijk wel, wie weet leren wij hiervan!

Binnen veertien dagen na de aanmelding van retour moet de order worden aangeboden voor verzending.  Graag ontvangen wij je retourzending in nieuwstaat terug en bij voorkeur in de originele verpakking. Heb je de originele verpakking niet meer? Dan dien je zelf te zorgen voor een degelijk karton om het product in te verpakken. Indien een product niet goed verpakt is, en daardoor beschadigd bij ons aankomt, kan dit van invloed zijn op het terug te ontvangen aankoopbedrag.

Retouren aanmelden is mogelijk via de mail of het contactformulier. Binnen drie werkdagen ontvang je de instructies over hoe je je bestelling naar ons terug kunt sturen. Binnen 14 dagen na ontvangst van de retourinstructies moet het pakket aantoonbaar aangeboden zijn bij de aangegeven pakketdienst. Uiterlijk veertien dagen na de ontvangst van retourzending maken wij het aankoopbedrag naar je over. Indien wij de goederen nog niet ontvangen hebben, moet er een verzendbewijs overlegd kunnen worden.

Onderstaand vind je de voorwaarden waaraan de retour moet voldoen:

  • De retour moet binnen veertien dagen na ontvangst worden aangemeld.
  • Het product moet in nieuwstaat verkeren en mag geen gebruikssporen bevatten.
  • Het product moet op een degelijke manier worden aangeleverd voor retour, bij voorkeur in de originele verpakking.
  • Het product moet in volledigheid worden aangeleverd voor retour, dit betekent dat ook alle bijgeleverde materialen in de doos moeten zitten.
  • De kosten voor een alternatieve verpakking zijn niet voor Lanterfant® maar voor eigen rekening.
  • Binnen veertien dagen na het aanmelden van de retour moet de bestelling ook daadwerkelijk worden teruggezonden.
  • Binnen veertien dagen na het aanmelden van de retour betalen wij je het aankoopbedrag terug. Hiervoor moeten wij de goederen wel retour hebben ontvangen of moet er een bewijs van verzending worden overlegd.
  • Retouren zullen worden gecontroleerd op eventuele schade en volledigheid. Indien dit niet in orde is, nemen wij contact met je op.
  • Schade die ontstaat tijdens het retour zenden vallen onder je eigen verantwoordelijkheid.

Zichttermijn voorbij? Dan is het helaas niet meer mogelijk om je Lanterfant® terug te sturen.

ANDEREN BEVELEN LANTERFANT® AAN

“Super blij met de loungeset Suus. Perfect voor op het balkon. Niet te groot, maar toch comfortabel! Exact zoals de foto's op de website en makkelijk in elkaar te zetten. De klantenservice van Lanterfant verdient ook een complimentje, bedankt!”

Sanne
30-04-2020

Uitstekende prijs/kwaliteit
Goede garantievoorwaarden
Duurzaam hout uit beheerde bossen
Moderne en eigentijdse afwerking
Trendy en fraai design

"Loungeset Stijn overtrof op alle vlakken onze verwachtingen; fraai design, nette afwerking en zeer comfortabele kussens. Bovendien erg handig dat de elementen in elkaar te stapelen zijn. Topproduct!"

Jesse
20-04-2020

Uitstekende prijs/kwaliteit
Goede garantievoorwaarden
Duurzaam hout uit beheerde bossen
Moderne en eigentijdse afwerking
Trendy en fraai design

"De Gerard is een all in one haard / oven. Perfect om rond te zitten en te eten als buitenhaard (kampvuurgevoel), oven kan gebruikt worden om pizza's te maken of gewoon om dingen warm te houden en met het grill rooster heb je er nog een bbq bij. Topding ! Aangeraden aan al mijn vrienden! Ook zéér eenvoudig te monteren."

Wout
20 april 2020

Uitstekende prijs/kwaliteit
Goede garantievoorwaarden
Duurzaam hout uit beheerde bossen
Moderne en eigentijdse afwerking
Trendy en fraai design

Back To Top