skip to Main Content

Gratis thuisbezorgd in Nederland en België Op werkdagen voor 22.00 uur besteld, morgen in huis 14 dagen zichttermijn Veilig betalen

MIJN LANTERFANT

VEEL GESTELDE VRAGEN

Wil het bestellen niet lukken? Heel vervelend, maar waarschijnlijk kunnen wij je ermee helpen. Neem contact met ons op en wij zorgen dat je order goed doorkomt.

Indien wij spoedig een nieuwe voorraad verwachten, zal dit zichtbaar zijn bij je bestelling. Mocht het gewenste artikel niet te bestellen zijn, neem dan even contact op zodat we kunnen uitzoeken of we iets voor je kunnen betekenen. Je kunt jezelf ook op de wachtlijst zetten. Klik bij het betreffende artikel op de “houd mij op de hoogte”-button en vul je e-mail adres in. Zodra het item weer op voorraad is, ontvang je e-mail met daarin een rechtstreekse bestellink naar het artikel.

Heb je je bestelling op werkdagen voor 22.00 uur geplaatst en betaald? Dan doen wij ons best om deze de volgende dag bij je af te leveren.
Met grote items, zoals loungesets, kan het soms een dag langer duren. Dit heeft te maken met de DHL-ritten die extern worden ingepland.

Het is nog niet mogelijk om het bezorg moment te kiezen. Niet thuis op de dag van de levering? In sommige gevallen kan je Lanterfant®worden afgegeven bij de buren. Als dit niet mogelijk is ontvang je een “niet thuis melding” van de vervoerder. Hiermee kan je tot een door de vervoerder bepaald tijdstip kiezen voor een nieuw moment om je bestelling te laten leveren. In de meeste gevallen kunnen wij met ons distributie centrum wel afspreken om één á twee dagen later te leveren. Neem hiervoor altijd telefonisch contact op met een van onze medewerkers.

Alle goederen worden vervoerd via PostNL of DHL. De vervoerder is afhankelijk van de pakketgrootte.

Alle Lanterfant®-items worden gratis verzonden.

Tijdens het vervoer kan onverhoopt iets mis zijn gegaan waardoor het artikel beschadigd is. Wanneer je bij levering al ziet dat de verpakking hevig beschadigd is, adviseren wij je om de order te weigeren. Mocht je deze toch al hebben aangenomen, maak hier dan een foto van en neem contact met ons op voordat je het product uitpakt.

Is de beschadiging aan het artikel pas zichtbaar na het uitpakken? Ook dan zien wij graag een foto van de schade tegemoet, zodat we de juiste manier van handelen kunnen bepalen.

De wettelijk vastgestelde zichttermijn voor internetaankopen is vastgesteld op veertien dagen. Binnen deze veertien dagen na ontvangst van je aankoop kun je je order dan ook aanmelden voor retour. Dit kan via het contactformulier, per mail of telefonisch. Vervolgens moet de order binnen veertien dagen retour worden gezonden. Het artikel dient compleet retour te worden gezonden in de oorspronkelijke verpakking. Is de verpakking beschadigd na het uitpakken, neem dan contact op met onze aftersales.

Nee, het retourneren van artikelen na de zichttermijn is niet mogelijk.

Aan het retourneren van artikelen zitten in sommige gevallen kosten verbonden. Is je verzending geleverd als pakketje, dan is het retourneren gratis. Heb je je order ontvangen op een pallet, dan kunnen  er palletkosten t.w.v. €39,95 berekend. Hierover zal je van te voren worden geïnformeerd.

Na het retourneren van de goederen storten wij het bedrag binnen de wettelijk vastgestelde termijn van veertien dagen retour. Voorwaarde hieraan is wel dat de goederen in nieuwstaat moeten verkeren en er sluitend bewijs van complete terugzending overlegd kan worden.

De garantietermijn staat gelijk aan de fabrieksgarantie. Voor onze Lanterfant®-producten is dit een periode van één jaar. Koop je een buitenkansje, dan heb je recht op zes maanden garantie. Volg de aanwijzingen in het bijgeleverde onderhoudsboekje om zo lang mogelijk te genieten van je product(en). Lees in onze algemene voorwaarden waar de garantie aan gebonden is.

Bij elk product is een onderhoudsboekje bijgesloten. Hierin staat beschreven hoe je je Lanterfant® het beste kunt onderhouden en schoonmaken. Zo kun je er lang plezier aan beleven! Boekje kwijt? Geen probleem. Op onze website vind je onder ‘service’ alle informatie betreffende het onderhoud terug.

Hiervoor zou je kunnen kijken op de “vlekken verwijder website” https://www.james.eu/nl

Let wel; Lanterfant® is niet verantwoordelijk voor de wijze waarop het schoonmaken van de stof uitpakt en kan dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor het resultaat. Bij twijfel adviseren wij altijd om eerst te bellen naar de helpdesk van James.eu welke te bereiken zijn via +31 (0)77-327 8007

Klachten zijn nooit leuk, maar we ontvangen ze wel graag. Ook binnen Lanterfant® is er altijd ruimte voor verbetering en feedback. Aarzel dan ook niet om ons te benaderen, zodat we samen kunnen kijken hoe we het verhaal een positieve twist kunnen geven en daarmee de klacht kunnen oplossen.

De gehele collectie wordt tot op heden enkel online verkocht. We begrijpen wel dat je sommige banken eerst wilt proberen voor je overgaat tot het aankopen. Wij bieden dan ook de mogelijkheid om, op afspraak, bij ons langs te komen. In onze loods staan de meubelen opgesteld en kan je gerust even proefzitten. Onze voorraad is opgeslagen in een extern magazijn. Het is dan ook niet mogelijk om direct een meubel bij ons mee te nemen. De showroom modellen worden niet verkocht. Intratuin Utrecht en Intratuin Amersfoort hebben enkele items in de collectie. Wij hebben echter geen zicht op de actuele voorraad.

Moeten de poten van jouw meubel nog gemonteerd worden onder het metalen frame? Draai bij het monteren van de houten stoelpoten de schroeven niet direct strak aan. Zorg dat er nog wat beweging mogelijk is en neem kort plaats in de stoel alvorens u de schroeven strakker aandraait. Zo voorkom je dat je stoel gaat wiebelen.

Woon je in België? Dan kan je gewoon bestellen via www.lanterfant.eu
Als je woonachtig bent in Duitsland, is het veelal voordeliger om via onze verkoopkanalen in dat land te kopen. Dit zijn WayFair en Amazon.

Voor alle overige landen kan je het beste even contact opnemen. Wij kunnen voor je uitzoeken wat de bijkomende verzendtarieven zijn. Deze zijn in dit geval altijd voor de klant. Retouren zijn dan ook niet mogelijk.

ANDEREN BEVELEN LANTERFANT® AAN

“Bestelling correct afgeleverd en goed verpakt. Zag er goed uit.”

Arjenvandenakker
Haarlem - 11-2-2018

Uitstekende prijs/kwaliteit
Goede garantievoorwaarden
Duurzaam hout uit beheerde bossen
Moderne en eigentijdse afwerking
Trendy en fraai design

"Fijn contact. De ontbrekende handleiding werd snel toegezonden"

Linde de Bie
Hillegom - 23-1-2018

Uitstekende prijs/kwaliteit
Goede garantievoorwaarden
Duurzaam hout uit beheerde bossen
Moderne en eigentijdse afwerking
Trendy en fraai design

“Een erg leuk merk! Fijn dat ze ook banken en stoelen hebben die op mijn balkon passen. Ik heb zelfs moeten kiezen..”

Inez Kooijstra
Leeuwarden - 3-2-2018

Uitstekende prijs/kwaliteit
Goede garantievoorwaarden
Duurzaam hout uit beheerde bossen
Moderne en eigentijdse afwerking
Trendy en fraai design

Back To Top